Opleiding Akasha Reading

Leer zelf de Akasha Kronieken lezen

Akasha Reading is een methode die met geen andere vorm van reading vergelijkbaar is. De Akasha Reader maakt contact met de Akasha Kronieken en haalt daar informatie over persoon of onderwerp op.

De informatie is helder en concreet en toepasbaar in het dagelijks leven.

Als je bereid bent om op een gestructureerde en zorgvuldige wijze te werk te gaan, kun je leren om een betrouwbare Akasha Reader te worden.

Ik leid mensen op in Akasha Reading. De opleiding is intensief en gericht op mensen die de methode willen inzetten in het dagelijks leven van zichzelf en de mensen waarmee zij leven of werken.

De opleidingsduur is 28 lesuren. Je oefent dagelijks een half uur.

Deze weekendopleiding is verdeeld over 4 zaterdagen.

Na de opleiding ben je in staat om contact te maken met de Akasha Kronieken van jezelf en anderen. Je kunt de informatie vertalen en doorgeven.

Akasha Reading biedt je zonder omwegen toegang tot waardevolle informatie over potentieel, uitdagingen en successen. Van jezelf of van de ander.

Kun je je voorstellen hoeveel makkelijker en prettiger je dagelijkse leven en werk worden als je deze informatie gewoon kunt ophalen? En dat zonder lange voorafgaande gesprekken.

De opleiding is voor jou geschikt als je jezelf, je gezin of je cliënten graag waardevolle informatie over potentieel, uitdagingen en successen aanreikt.

De investering voor deze opleiding bedraagt € 750,- (incl. opleidingsmateriaal, certificaat, koffie & thee).

Voor informatie of aanmelden bel je me op 06-11225162 of meld je aan via aanmelden opleiding Akasha Reader